Loading…

ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ ΔΡΑΜΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

Το Εσπερινό Επαλ Δράμας, στο πλαίσιο του μαθήματος “Πρώτες Βοήθειες”, αποχαιρέτησε το 2022 με μια προσφορά Αγάπης για Ζωή

Οι μαθητές της Β’ τάξης του Τομέα Υγείας και Πρόνοιας, αφού πρώτα ενημερώθηκαν από τον πρόεδρο του Πανελληνίου Συλλόγου Μεταμοσχευμένων Μυελού των Οστών (ΠΑΣΜΟΟ) κ.Βασιλειάδη Γεώργιο, για την διαδικασία που χρειάζεται να γίνει ώστε κάποιος να γίνει Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών καθώς και για την σημαντικότητα της πράξης του αυτής, προχώρησαν σε δειγματοληψία σάλιου, ώστε να γίνουν Δότες Μυελού των Οστών.
Η δειγματοληψια πραγματοποιήθηκε από τον Ερυθρό Σταυρό Δράμας, τον οποίο και ευχαριστούμε πολύ.
Επίσης ευχαριστούμε το Εκαβ που δέχτηκε να ενημερώσει τους μαθητές σχετικά με την παροχή Πρώτων Βοηθειών , όπως επίσης και για το εσωτερικό ενός ασθενοφόρου.
Τέλος ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον ΠΑΣΜΟΟ που ενημέρωσε ολόπλευρα και ευαισθητοποίσε τους μαθητές-τριες μας σχετικά με τους Δότες Μυελού των Οστών.

Ιδιαίτερη χαρά μας έδωσε το γεγονός οτι πλέον μετράμε 16 νέους Δότες Μυελού των Οστών χάρη σε μαθητές και μαθητριεςτου σχολείου μας των τμημάτων που συμμετείχαν στη δράση.

Είθε το 2023 να μας δώσει τον χρόνο και τις δυνατότητες για νέες δράσεις και δραστηριότητες, που θα καλλιεργήσουν πνεύμα Ενσυναίσθησης, Εθελοντισμού και Ελπίδας!!!

Καλή Χρονιά με Υγεία!!!