Loading…

ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ ΔΡΑΜΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

“Μαθητής ξανά…” Τομέας Υγείας-Πρόνοιας-Ευεξίας, Τάξη Β’ 3, Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Δράμας

Μαθητής ξανά αρχικά…

Μαθητής ξανά… Στα ξαφνικά, μέσα σε 5 λεπτά απόφαση να εκπληρώσω ένα όνειρο ζωής.

Ελβίρα Αναγνώστου

 

Με ελπίδα να τα καταφέρω και να αποδείξω στον εαυτό μου και στους γύρω μου ότι μπορώ.

Ειρήνη Σαμίου

 

Δίνοντας το παράδειγμα στα παιδιά μας να παλεύουν τίμια, να προσπαθούν συνεχώς και να μην το βάζουν κάτω με τις δυσκολίες που θα τους παρουσιαστούν. 

Άννα Καμπουρίδου

 

Ούσα ανήσυχο πνεύμα ήταν κάτι που θα έκανα σίγουρα ξανά, γιατί μόνο μέσα από τη μάθηση υπάρχει ανάπτυξη και εξέλιξη στη ζωή μας. 

Φρόσω Βαφειάδου

 

Επιστροφή στα θρανία, για να προσφέρω τις φυσικοθεραπευτικές μου ικανότητες στον εαυτό μου και στους γύρω μου. 

Σταύρος Αϊνατζόγλου

 

Μαθήτρια ξανά… γιατί στη ζωή δε σταματάμε να αγωνιζόμαστε, να μαθαίνουμε, να δίνουμε παράδειγμα στα παιδιά και στους γύρω μας. Πως ναι, μπορούμε… Νιώθω πως περνάω τη δεύτερη εφηβεία μου ως μαθήτρια σήμερα, συνειδητά αυτή τη φορά. 

Θεανώ Στράντζαλη

 

Ήταν κάτι που το ήθελα χρόνια. Πιστεύω πως πρέπει να έχει κανείς πάντα έναν σκοπό και να πιστεύει στον εαυτό του ότι μπορεί να πετύχει σε όποια ηλικία και να είναι. Εδώ στο σχολείο αποκτούμε νέες γνώσεις, δημιουργούμε και παράγουμε διάφορα προϊόντα στο εργαστήριο, γνωριστήκαμε και ενωθήκαμε όλοι οι συμμαθητές έχοντας τον ίδιο στόχο…τη ΜΑΘΗΣΗ. 

Βαϊντέ Δελή

 

Μια δεύτερη ευκαιρία για επαγγελματική σταδιοδρομία, γιατί δε μου αρέσει να τα παρατάω ποτέ.

Μαρία Γεωργίου

 

Ξεκίνησα σχολείο, όχι για να αποδείξω κάτι στον εαυτό μου ή τους γύρω μου. Η μοναδική μου συντροφιά σε αυτό το νέο εγχείρημα η φίλη μου, η Μαρία, και η αγάπη για μάθηση. Δύσκολο αρχικά να ανταπεξέλθεις σε τόσους ρόλους. Ενοχή, θυμός, απογοήτευση… Ως ενήλικας μαθητής απαιτείς “περισσότερα”, γιατί αφήνεις πίσω σου τα “σημαντικά”.

Αναστασία Αραμπατζή

 

Μαθήτρια ξανά, αν και εργαζόμενη με ένα δύσκολο ωράριο, έχοντας ως στόχο ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον, με πίστη πως θα τα καταφέρω!!!

Χαρίνη Συργούδη

 

Μαθητής ξανά τελικά…

 

Και ναι, μαθήτρια  και πάλι… Με τους καλούς  μου συμμαθητές,  όλους εσάς που γνώρισα, και καθηγητές  που προσπαθούν! Είναι  η καλύτερη  απόφαση  που πήρα και δε μετανιώνω, όποιο  κι αν είναι  το τελικό  αποτέλεσμα….Ξέρω πως ΑΞΙΖΕΙ!!!!!! 

Θεανώ Στράντζαλη

 

Πολύτιμες γνώσεις με καθημερινή εφαρμογή, καθηγητές με μεράκι να μας μεταδώσουν τη γνώση και τις εμπειρίες τους, υπέροχοι συμμαθητές που τους θαυμάζω για τον αγώνα τους…τελικά αξίζει!!! 

Μαρία Γεωργίου

 

Νέες εμπειρίες, καινούργιες γνωριμίες με άτομα που με ενέπνευσαν να συνεχίσω να αγωνίζομαι, δυνατότητες που ήταν κρυμμένες στο χρονοντούλαπο και είχαν ξεχαστεί, γνωριμία με νέες μεθόδους μάθησης και καθηγητές με όρεξη να μας μεταδώσουν τις γνώσεις τους…Μια υπέροχη σχολική χρονιά που άξιζε κάθε λεπτό!!!!!! 

Ειρήνη Σαμίου

 

Τελικά οι σχέσεις των συμμαθητών ενισχύονται και δυναμώνουν, το ίδιο και οι σχέσεις καθηγητών και μαθητών. Οι μέθοδοι και οι τρόποι διδασκαλίας διαφέρουν λειτουργώντας άλλοτε υπέρ και άλλοτε κατά της μάθησης. 

Αναστασία Αραμπατζή

 

Μαθήτρια ξανά, τελικά με μια αίσθηση χαράς και ικανοποίησης… για τους συμμαθητές μου και τη δύναμη που μου έδωσαν να συνεχίσω, για τους καθηγητές μου και την προσπάθεια τους να μας μεταδώσουν τις γνώσεις τους…. Τώρα μπορώ να πω, ΑΞΙΖΕ κάθε θυσία από μέρους μου!!!

Χαρίνη Συργούδη

 

Και στο τέλος της χρονιάς, με νέες φιλίες, πραγματικά αληθινές, νέες γνώσεις, με όνειρα για το αύριο, και πείσμα για το τι μπορώ να καταφέρω.

Φρόσω Βαφειάδου